SiHulk Penawar Penyakit?

Menurut firasat saya yang jahil serta fakir ini, Covid19 hanya akan berakhir bila masyarakat Malaysia mengetahui SiHulk adalah penawarnya. Selagi SiHulk tidak diketahui umum sebagai penawarnya, maka Covid19 dan keradangan vaksin tidak akan berakhir. Segalanya dirancang Allah swt agar manusia mengenali penawarnya walaupun ada di kalangan mereka yang menolak. Yang penting ialah masyarakat mengetahuinya!

SiHulk sehingga kini terbukti 100% adalah penawar penyakit khasnya Covid19 kerana:

1. Disahkan SIRIM mengandungi 100% bahan organik tiada bahan kimia

2. SIRIM mengesahkan SiHulk mengandungi mikrob bergelombang (aerobik)

3. Saintis mengesahkan grafin oksida boleh diurai oleh mikrob aerobik

4. Testimoni 100% pulih walau kaedah menebus talak

5. SiHulk tidak di terima oleh majoriti masyarakat yang mendakwa kita hendak lariskan produk

6. SiHulk tiada persaingan dan satu satunya produk yang ke hadapan mendakwa penawar

7. Tiada ubat atau penawar Covid19 dan keradangan vaksin selain SiHulk

8. Saintis dunia termasuk Einstein mengesahkan rawatan penyakit masa depan ialah menerusi gelombang (frekuensi)

Anda mungkin tidak percaya! Dan saya sebagai pengasas pun tidak percaya. Tetapi dengan bukti bukti di atas, ia membuatkan saya teruja dan sangat bersyukur. Syabas kepada pengguna SiHulk yang memilih SiHulk.

Kenapa SiHulk tidak diberikan secara percuma? Kenapa SiHulk perlu dijual?

Andai saya memiliki wang RM1.0 juta dan andai kos pengeluaran SiHulk ialah RM1.00 sebotol. Saya akan dapat mengeluarkan 100,000 kotak dan diberikan sekotak (10 botol) seorang kepada masyarakat. Hanya 100,000 orang sahaja mendapat manfaat sementara 10 hari. Selebihnya tidak dapat dan yang dapat pun hanya bertahan sekotak sahaja.

Selepas itu saya sendiri tiada duit untuk mengeluarkan produk lagi kerana kehabisan wang. Penawar akan berakhir sampai di situ sahaja. Kerana itu saya adakan pakej niaga untuk anda semua berniaga yang boleh membeli dengan separuh harga RM35.00 sekotak. 

Sebagai peniaga anda akan faham produk dan anda juga mendapat barakah kerana memberi manfaat kepada orang lain selain keuntungan sehingga 100%. Anda boleh belajar perkara baharu dan belajar berniaga.

Saya dapat RM35.00 sekotak belum lagi dikira kos kos perniagaan/pengilangan tetapi anda dapat RM35.00 untung yang bersih tanpa sebarang kos

3 thoughts on “SiHulk Penawar Penyakit?”

Leave a Comment