Sungguhpun Malaysia mempunyai bilangan penduduk ke 42 tertinggi di dunia tetapi Malaysia mempunyai bilangan jangkitan teramai di tempat ke 21 di dunia. 

“Sungguhpun ramai dijangkiti tetapi ramai juga yang pulih”. Inilah perkataan yang menjadi penawar hati agar mudah mudahan termasuk dalam golongan djangkiti dan pulih selepas kuarantin.

Begitulah trend jangkitan hari ini di Malaysia dan kebanyakan yang meninggal dunia adalah mereka yang berusia dan mempunyai penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis dan lemah jantung.

Sngguhpun begitu, semuanya tidak mahu dijangkiti kerana ia boleh menjangkiti orang lain terutama ahli keluarga dan rakan taulan. Lagi pun berada di hospital tidak menyeronokkan kerana perlu bercampur dengan pekerja asing dan idak mahu menginap di tempat kuanrantin kerana keadaan yang tidak seselesa seperti di rumah.  Jika kuarantin di rumah sekalipun, jiwa teap kacau kerana ada yang meninggal dunia sewaktu menjalani kuarantin di rumah.tangga

SiHulk bukan ubat dan bukan vaksin Kobis-19!

Disebabkan peningkatan kes yang mendadak dan kadar kesembuhan kes masih lebih rendah berbanding jumlah jangkita, maka jumlah pesakit yang diselia di hospital kini menghampiri 50,000 orang yang sudah pasti mendatangkan bebanan dan keresahan kepada petugas barisan hadapan kakitangan Kementerian Kesihatan Malaysia.

itu cerita di Malaysia manakala di luar negera pula, kes Kobis-19 dikejutkan dengan variasi Kobis-19 yang baharu yang senang dijangkiti dan sukar dipulihkan bahkan segera membawa maut.

 

Setakat hari ini Malaysia belum lagi digegarkan dengan variasi baharu Kobis-19 lagi dan ia pasti akan datang pada bila bila masa. Walau bagaimanapun, ianya mungkin sudah ada tetapi tidak diketahui kerana kes jangkitan secara tiba tiba mendadak naik.

Sehingga kini Kobis-9 telah meragut 2.2 juta nyawa penduduk dunia dan 746 darinya adalah sumbangan Malaysia. Kehadiran Kobis-19 memberikan kesan buruk kepada politik, ekonomi dan sosial yang dahsyat kepada dunia. Nama Kobis-19 seusia setahun jagung kini dikenali serata dunia!!!

Penantian vaksin sebagai penawar...

Kini vaksin diperhebatkan dari 1 dos kepada 2 dos dan yang terbaharu pula, vaksin baharu perlu dibuat untuk melawan variasi Kobis-19

Kobis -19 bervariasi ialah jenis virus asal membentuk variasi demi variasi dari masa ke semasa

Kehadiran vaksin merupakan satu harapan bagi penduduk dunia kerana ianya dipercayai boleh mengubati bahkan membasmi Kobis-19 agar kegiatan manusia kembali kepada normal.

Walau bagaimanapun, ia mendatangkan keraguan kerana kesan sampingan yang berlaku kepada penerima suntikan vaksin sehingga ada membawa maut dan kecacatan kekal.

23 penerima vaksin Covid-19 di Norway maut selepas disuntik

 

Bagaimana SiHulk boleh mambantu pesakit Kobis-19?

Usah mudah terpengaruh dengan penularan berita di media sosial yang mendakwa SiHulk ialah ubatKobis-19 dan bertindak sebagai vaksin. 

SiHulk bukan ubat Kobis-19 dan bukan vaksin Kobis-19!!!

SiHulk hanyalah minuman madu lebah yang ditapaikan yang tidak sesekali dikategorikan sebagai ubat apatah lagi vaksin untuk apa apa penyakit sekalipun. SiHulk ialah minuman seperti kopi, teh dan tebu.

Gambar di atas menunjukkan 2 botol SiHulk yang berwarna merah yang baharu keluar daripada kilang dan yang berwarna jernih keemasan pula sudah 20 hari usianya. Perubahan warna ini berlaku hasil proses penapaian yang berterusan sehingga pengguna boleh melihat dengan mata kepalanya sendiri.

Yang pasti proses penapaian ini akan berlaku di dalam badan peminumnya!

Minuman SiHulk diuji dimakmal SIIRM QAS yang mengesahkan mengandungi mikro-oganisma baik sahaja dan bertabiat AEROBIK yang mengeluarkan gelobang tersendiri sejumlah 2.3 juta plat dalam sebotol berisi 324 ml.

Pakar perubatan dunia menegaskan kepentingan mikro-organisma dalam meningkatkan daya tahan penyakit (imunisasi) seseorang. Banyak mikro-organisma ini terbunuh hasil pengambilan ANTI BIOTIK yang tidak terkawal. Perkataan ANTI ialah menghapus di mana semua bakteria dalam badan sama ada yang baik atau yang parasit dibunuh.

Ramai yang mencuba SiHulk terutama mereka yang hampir berputus asa sebagai peluang percubaan terakhir dan setakat hari ini semuanya berjaya. Kenapa berjaya? Kerana mereka yang berpenyakit terus mengamalkan minuman SiHulk sejak hari pertama mereka mengamalkannya sehinggalah sekarang.

Pesakit pesakit ini yang berkongsi pengalaman mereka pulih daripada penyakit lalu kami masukkan dalam koleksi video kami termasuk pesakit kanser, diabetes, darah tinggi dan juga Kobis-19

Adakah pengamal SiHulk dijangkiti Kobis-19?

“Semua pengamal SiHulk tidak ada dijangkiti Kobis-19 walaupun mereka tinggal bersama dengan mereka yang dijangkiti Kobis-19”. Inilah jawapan yang diberikan oleh pengamal SiHulk.

Seiauh mana kebenarannya, anda bolehlah merujuk kepada pengguna itu sendiri

Penularan berita dari orang ramai bahawa minuman SiHulk adalah penawar Kobis-19 telah mendapat liputan media massa termasuk Kementeria Kesihatan Malaysia sendiri yang terus mempertikaikannya dan menasihati orang ramai suapay tidak terpengaruh dengan berita sensasi yang cuba menangguk di air keruh.

Kami sebagai ampunya minuman ini tidak pernah didatangi oleh mana mana pihak untuk menyelidik atau mengetahui lebih lanjut. Kami menunggu juga kedatangan pihak Kementerian Kesihatan Malaysia kalau kalau mereka datang, maka kami sedia memberikan kerjasama untuk sama sama menyelidik dan mencuba. Jika benar ia penawar Kobis-19 atau terbukti stu penipuan. Kami pun berpuas hati dengan kajian dan penyelidikan yang dibuat.

Jika saya adalah manusia biasa dalam keadaan pandemik Kobis-19 ini, adalah tidak menjadi kesalahan pun jika mencuba minuman yang berharga RM7.00 sebotol atau RM70 sekotak mengandungi 10 botol.

n

Jika tidak menjadipun hangus RM70.00 sahaja berbanding dengan berjangkit Kobis-19 dan terpaksa melalui hari hari gusar kuarantin, atau jika nasib tidak baik boleh membawa maut.

n

Jika saya pengguna pun, saya akan berkongsi dengan orang ramai sama ada minuman SiHulk ini benar benar sahih jadi penawar Kobis-19 atau bukan.

n

Siapa hendak mencuba boleh buat belian secara ONLINE dan senantiasa menunggu reaksi pengguna mengenai keberkesanannya.

n

Jika tidak berkesan WANG ANDA DIKEMBALIKAN dan belian anda tidak HANGUS. Kami syarikat berdaftar dengan nama Nusaraya Respurces Sdn Bhd (1004021-U) yang beroperasi pengilangan di:
No. 17, Jalan Sri Ournama 2/3, Kawasan Perindustrian Sri Purnama, 81100 Johor Bahru.

n

Rugi? Pasti tidak rugi!! Yang rugi adalah pengilang SiHulk kerana terpaksa menggantikan WANG dan produk diketahui ramai sebagai PENIPU dan sudah pasti tidak akan gulung tikar.

n

Jika benar anda pulih daripada Kobis-19, maka kami sekurang kurangnya telah menyelamatkan satu nyawa dan mengurangkan satu katil di hospita; serta mengurangkan bebaban kakitangan hospital. Dan menjimatkan wang kerajaan.

n

Selama Mencuba