Minuman SiHulk Penawar Kobis-19?

SiHulk bukan ubat dan bukan vaksin

Nusaraya Resources Sdn. Bhd. tidak pernah mendakwa minuman cuka madu lebahnya sebagai ubat kepada Kobis-19!!!

Bahkan pertemuan dengan pihak National Pharmaceutical Regulatory Agency (NPRA) pada 24 Dis 2020 yang lalu mengesahkan bahawa SiHulk bukan produk kesihatan dan tidak boleh dikategorikan sebagai ubat atau vaksin kerana kandungannya tidak mengandungi bahan kimia bahkan tidak berpengawet.

Minuman ini hanyalah madu lebah yang ditapaikan yang dikilangkan di Johor Bahru sejak 2017. 

Telah tular di media sosial video seorang pengidap Kobis-19, En Shamsudin dari Ulu Tiram yang berkongsi pengalamannya dihidapi Kobis-19 dan sembuh dengan meminum SiHulk dalam masa 2 hari!!! Beliau mendakwa kehilangan deria bau dan selepas meminum minuman SiHulk pada 6hb Jan 2021, beliau mendapati deria baunya sudah kembali pada 8hb Jan 2021. 

Ia mungkin kebetulan sahaja kerana ramai juga pengidap Kobis-19 yang pulih tanpa meminum SiHulk.

Sebelum itu Tuan Haji Idris Raya dari Cheras juga turut berkongsi pengalaman beliau sekeluarga berdepan dengan wabak Kobis-19 sehingga belaiu sekeluarga disaring dan salah seorang anaknya telah dijangkiti Kobis-19.

Beliau mendakwa bahawa beliau sekeluarga adalah pengamal SiHulk sejak setahun yang lalu dan kesemua ahli keluarganya tidak dijangkiti.

Manakala anaknya yang dijangkiti Kobis-19 pun adalah tiak berbahaya kerana virus Kobis-19 telahpun “mati” dan akan hilang dalam masa 3 bulan.

Ini juga mungkin kebetulan kerana terdapat juga pesakit Kobis-19 yang lain yang virusnya telah mati.

En Ismadi dari Johor Bahru juga berkongsi pengamalan beliau bertarung nyawa dengan Kobis-19. Beliau yang sudah dijangkiti Kobis-19 selepas melalui 2 saringan dan telah kehilangan deria bau kembali pulih apabila deria baunya kembali ada sejurus selepas meminum minuman SiHulk. 

Beliau pernah dimasukkan ke hospital Permai Johor Bahru untuk beberapa hari sementara menunggu keputusan negatifnya jangkitan Kobis-19.

Ini juga adalah kebetulan kerana ramai juga pesakit Kobis-19 di hospital Permai yang pulih tanpa meminum SiHulk walaupun tidak segera pulih.

Sejak awal penularan wabak Kobis-19 lagi, pengamal SiHulk berkongsi pengalaman dan kesan segera pulih daripada jangkitan Kobis-19.

Puan Maryam dari Johor Bahru berkongsi pengalaman beliau yang terpaksa tinggal di hospital Permai sehingga 21 hari sebelum beliau dibenarkan keluar selepas 3 hari meminum SiHulk.

Kemasukan ke hospital beliau adalah bersama suaminya yang turut dijangkiti Kobis-19 tetapi suaminya keluar 2 minggu selepas itu kerana mungkin tidak meminum SiHulk.

Ini juga kebetulan kerana ramai pesakit Kobis-19 suami isteri dan suaminya lambat pulih.

Minuman SiHulk kaya dengan mikrob

Pihak SIRIM QAS International telah menguji kandungan mikrob di dalam minuman SiHulk dan mendapati TIADA mikrob berbahaya dan terdapat 580 plat mikrob dalam 1 gram minuman SiHulk.

SIRIM juga mendapati mikrob ini adalah jenis aerobik yang sentiasa bergerak aktif dengan aroma yang tersendiri.

Para saintis telah bersepakat bahawa daya immunisasi badan manusia dan kadar metabolismanya amat bergantung kepada kandungan mikrob di dalam badan manusia.

Kami juga terkejut bila mendapati mikrobiologi yang terkandung di dalam minuman SiHulk bersifat aerobatik.

Minuman SiHulk tidak basi kerana mikrobnya kental yang tidak boleh dipengaruhi (dikalahkan) oleh mikrob di ruangan udara dan tidak perlu disimpan di dalam peti sejuk. 

Mikrob kental tidak basi walau disimpan di luar sushu sejuk

All single celled organisms are microbes, this includes viruses. A microbiome is the sum of all the single celled organisms living in and on a body. All living things have a unique microbiome. The extent of your microbiome is vast – for every human cell in your body there are at least 10 microbes.
Semua organisma bersel tunggal adalah mikrob, ini termasuk virus. Mikrobiologi adalah jumlah semua organisma bersel tunggal yang tinggal di dalam dan di dalam badan. Semua makhluk hidup mempunyai mikrobiologi yang unik. Tahap mikrobiologi anda sangat besar – untuk setiap sel manusia di dalam badan anda terdapat sekurang-kurangnya 10 mikrobiologi.
 

Mikrob minuman SiHulk berasal dari perut lebah

Anda mungkin tahu kopi luwak kan? Harga memang lumayan kerana kopi berkhasiat ini adalah kopi yang kaya dengan mikrob dari dalam perut musang.

Minuman SiHulk pula samalah konsepnya iaitu kaya dengan mikrob dari dalam perut lebah yang dibangkitkan menerusi proses penapaian sewaktu tenaga alam optimum.

Minuman SiHulk bertindak sebagai probiotik

Jadi jelaslah bahawa minuman SiHulk bukan UBAT atau VAKSIN tetapi hanyalah minuman yang kaya dengan mikrob yang membantu meningkatkan daya tahan penyakit dan kadar metabolisma.  Mikrob SiHulk bertindak secara probiotik di mana mikrob parasit dijinakkan (nurture) menjadi mikrob produktif. Kaedah antibiotik pula ialah membunuh semua mikrib sama ada yang produktif atau yang parasit. 

... sesuai untuk semua peringkat umur, bayi atau warga emas

Minuman SiHulk

tiada had dosej

tiada had umur

tiada pantang larang

tiada bahan kimia

tiada oengawet

tiada perisa tiruan

100% oragnik

... sesuai untuk membantu semua pesakit dan penyakit

Jom beli secara online ata menerusi pembekal kami.. RM7.00 sebotol

n

RM7.00 sebotol atau RM70.00 sekotak dengan keterangan produk

n

Saudara Izani pulih sepenuhnya dari kaser kolon tahap 4

Saudara Izani pulih sepenuhnya dari kaser kolon tahap 4

Leave a Comment